Gedeputeerde last bedrijventerrein op glas

In: Glasvezel internet, Glasvezel, Bedrijventerrein

Gedeputeerde last bedrijventerrein op glas

Met het lassen van de eerste glasvezelverbinding heeft gedeputeerde Sietske Poepjes gistermiddag bedrijventerreinen Middelsee 1 en 2 in Stiens aangesloten op de digitale supersnelweg. De komende weken zullen de aansluitingen naar de panden van de deelnemende bedrijven worden gerealiseerd en is ‘Netwerk Middelsee’ een feit.

Initiatiefnemer Douwe de Haan van Haan Reclamewerk is ingenomen met de aanleg van glasvezel op het bedrijventerrein, waar zijn bedrijf gevestigd is. “Met steun van de Provincie hebben we de kans gekregen om glasvezel te realiseren. De aanwezigheid van snel internet biedt veel kansen voor ondernemers in Stiens”, aldus de heer De Haan.

Op de foto hiernaast v.l.n.r.: Rick Haverkort en Arie Spaanderman van Breedband Friesland, gedeputeerde Sietske Poepjes, ondernemer Douwe de Haan en wethouder Rinske van der Meulen van de gemeente Leeuwarderadeel.


Hieronder v.l.n.r.: het lassen van de verbinding door gedeputeerde, de verdeelkast waarop de bedrijven worden aangesloten en onze 'Digitale Deputearre' maakt de wethouder wegwijs in de techniek van het lassen van glasvezel. 

Gedeputeerde Sietske Poepjes last eerste glasvezel voor bedrijventerrein

 


OpGlas Scan
Klaar voor de toekomst met glasvezel? Doe NU de OpGlas Scan!